Pozovite nas! 011 40.45.204

Kralja Petra 45

Beograd 11000

011 40.45.204

office@into.rs

Podešavanje i uređivanje zaštitnog zida

Ceo internet predstavlja potencijalnu pretnju za računarske mreže. Danas je veza sa Internetom svakako dobrodošla, ako ne i apsolutno neophodna. Zbog toga korisnici moraju prihvatiti rizike koja novo nastala situacija donosi.

Rešenje da se smanji rizik postoji u vidu zaštitnog zida (engleski Firewall). Zaštitni zid je softver ili hardver koji je dizajniran tako da sprečava neovlašćeni pristup sa strane interneta. Svako ko ima pristup Internetu, mora da obezbedi neku vrstu zaštitnog zida. Takođe možete da koristite zaštitni zid na lokalnom intranetu, na primer u kompaniji gde Vaši zaposleni imaju pristup internom intranetu.

Neki od naših klijenata

Pridužite se porfolio klijenata kompanije Into d.o.o.

Odlučite se za 10 prednosti ugovora o održavanju

Saznajte više o prednostima ugovora o održavanju KLIKNITE OVDE

Podrška

7 / 24 / 365

Teamviewer pomoć na daljinu

Prodavnica

Kako možemo da Vam pomognemo?

Apsolutno fer ponuda u najkraćem mogućem roku.

Želim ponudu

Prednosti

Ažuran stručan nadzor nad radom Vaših IT sistema

Kompletna rešenja

U kompaniji INTO brinemo o svim segmentima IT sistema

Paketi prilagođeni vašim potrebama

Za visok kvalitet i isplativo rešenje Vaših IT potreba

Šta znači IT održavanje

Održavanje se shvata kao pregled. Pregled je apsolutno neophodan kada sumnjamo da računar ne funkcioniše ispravno, što se može primetiti u odnosu na rad u prethodnom periodu. Ovaj metod rešavanja problema je preventivan.

Saznajte više

Preventiva je jeftinija

Pregledi se vrše mesečno u dogovoru sa klijentom. Sa preventivom se sprečava pojava ozbiljnih i čestih problema i na taj način omogućava nesmetan rad kompanije i zaposlenih. Takvi preventivni pregledi svakako predstavlja fiksni trošak, ali beznačajan kada uzmete u obzir koji bi mogo biti trošak gubitka podataka, kao i povećanja produktivnosti radnik.

Besplatno

Ugovorni odnos

Malim i srednjim preduzećima preporućujemo ugovorni odnos. Moguće je naručiti i pojedinačne usluge izvan ugovora po važećem cenovniku i bez ugovornih popusta i pogodnosti. U svakom slučaju je pametno uzeti u obzir činjenicu da za sigurnost i zadovoljavajući rad IT sistema morate da obavljate redovne provere održavanja.

Kontakt