Pozovite nas! 011 40.45.204

Kralja Petra 45

Beograd 11000

011 40.45.204

office@into.rs

Zašto je važan redovan servis računara

Zašto je važan redovan servis računara ?

Komjuteri dobro rade kada o njima vodite računa.
Možete imati najbolji uređaj koji se novcem može kupiti, međutim bez redovnog servisa računara, nećete izvući maksimum iz svog uređaja.
servis1

Otkrijte ishod pre no što postane problem

Upravo ste sebi kupili najnoviju brendiranu mašinu uz koju ćeš uživati u radu bar nekoliko narednih godina. Bez obzira da li je vaš računar nov ili stari, problemi mogu iskrsnuti svakog časa.

 

 

Redovnim servisom računara izbegavate probleme. Serviser dolazi kada vama odgovara, kada ne radite ili imate manje posla. Kvar ne bira kad će da se desi i po pravilu se uvek dešava kada vama gori pod nogama.

 

Da vaš posao ne bi trpeo podvgnite svoju IT opremu redovnom servisu. Uostalom, ako to radite sa svojim automobilom zašto ne biste na isti način održavali i svoju IT mrežu.

 

Smanjite troškove

 

Redovnim servisom računarske opreme štedite novac.
Dugoročno gledano, isplativiji je ugovor o održavanju koji podrazumeva pregled vaše opreme u pravilnim razmacima od popravki kvarova koji mogu biti ozbiljni i skupi a ne retko vode i ka kupovini nove opreme.
people-in-process-of-work-PHQREYE

Zaštitite se od gubitka podataka

Da li je i vama ceo život ili ceo biznis stao u tu malu kutiju od laptopa? Šta ako jednog lepog jutra, vaš eksterni mozak odboje da se pokrene.

 

Nastavak vam je poznat: počev od poslovnih kontakata, prepiske, projekata, do dragih uspomena sve može biti izgubljeno.

 

 

Dani i meseci vašeg rada mogu otići u nepovrat. Redovan servis računara bi trebalo da na minimum svede mogućnost ovakve katastrofe.

 

Zaštita od virusa i zlonamernih radnji

 

Virusi i zlonamerne radnje su bolesti savremenog načina poslovanja.
Kreirani da ometu vaš rad i pristupe vašim podacima.

 

Kada vam je računar zaražen osetićete nekoliko simptoma: usporen rad, iskakanje popup poruka, neobične poruke vam stižu na mejl ili jednostavno virus kreće da vam jede fajlove.

 

Vaš zaraženi računar može biti lansirna rampa za širenje virusa ka svim vašim saradnicima. Vaši saradnici se štite tako što vas brišu sa svojih mejling lista ili vas stavljaju na crnu listu kao nepouzdane.

 

Ukoliko se vaš MS office paket i vaš antivirus softver redovno apdejtuje značajno je smanjen rizik od virusa to jest, rupe u vašem sistemu kroz koje upadaju hakeri su čvrsto zaključane.

 

Ni jedan antivirus nije besprekoran, ukoliko vam se IT oprema sumnjivo ponaša kontaktirajte svoj servis računara pre no što dođe do veće štete.
servis

Ubrzajte svoj računar

Vremenom fajlovi sačvani na vašem računaru postaju dezorganizovani kao ormar koji dugo niste sredili.

 

Rezultat je usporeno logovanje i otvaranje dokumenata, odloženo pristupanje programima. Gubite vreme i nervirate se. Redovnim pokretanjem speed check i smart optimizacije, servis računara ubrzava ove radnje.

 

Posle servisa vaš računar je revitalizovan i radi punim kapacitetom a vi nemate prazne hodove kada vam je hitan brzi pristup fajlovima i softveru.

 

Apdejtovanje antivirusa

 

Da li i vi prosto isključite prozor koji vam nudi antivirus apdejt. Odlažete ovo za kasnije. Većina nas previđa važnost redovnog apdejta antivirusa.

 

Naime to što imate instaliran program koji vas štiti od virusa ne znači da ste potpuno bezbedni.

 

SERVIS RAČUNARA periodično odrađuje za vas i ovaj deo posla. Serviser će uvek proveriti da li je na vašem uređaju pokrenuta najnovija verzija zaštite ofd zlonamernih radnji.

 

Upad virusa u vaš sistem vas može koštati mnogo više od ugovora o održavanju IT opreme.
servis2

 Maksimalna efikasnost softvera

 

Serviser redovno proverava da li vaš softver radi maksimalnim kapacitetom. Često je neophodna samo blaga modifikacija hardvera ili prosto brisanje programa koji se više ne koriste.

Kako možemo da Vam pomognemo?

Apsolutno fer ponuda u najkraćem mogućem roku.

Želim ponudu

011 40.45.204

Pozovite nas!

Održavanje-into-doo-web-2

O kompaniji Into d.o.o.

 

Osigurajte sebi kvalitetnog partnera na održavanju i razvoju informacionog sistema Vaše firme.

 

24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini brinemo o Vama. Sa brzim vremenom odziva i visokim stepenom profesionalnosti pobrinut ćemo se za nesmetan rad vašeg IT-a.

 

Princip kompanije Into d.o.o. je stručan rad i izgradnja dugoročnih partnerstava sa svojim klijentima.

Želim ponudu
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.